Preview Mode Links will not work in preview mode

Nätrullarna

Dec 22, 2022

I årets sista avsnitt pratar Daniel och Johan om Sveriges Oscarsbidrag 2023 "Boy from heaven" av Tarik Saleh. Dessutom tipsas det om två sproilans nya irländska filmer och om en blå badfilm från förr.


Nov 23, 2022

I det här avsnittet pratar Johan och Daniel om biopicparodin "Weird: The Al Yankovic Story" av Eric Appel. Dessutom tipsas det om ett underligt tv-serie-avsnitt och en kreativ Netflix-serie om ett i vissa kretsar kontroversiellt ämne.


Oct 19, 2022

I det här avsnittet pratar Daniel och Johan om skräck-rullen "Nope" av Jordan Peele. Dessutom tipsas det om hård rock och varnas för vanligt förekommande fallgropar.


Sep 5, 2022

I det nionde avsnittet diskuterar Johan och Daniel anime-rullen "Belle" av Mamoru Hosoda. Dessutom tipsas det om ambulerande van Gogh-utställning och veritabel kortfilmsbonanza på SVT Play.


Jun 17, 2022

I det åttonde avsnittet diskuterar Daniel och Johan den fullspäckade dramarullen "Everything everywhere all at once" av regissörsparet Daniels. Dessutom tipsas det om arvtagare till Star Trek och om en brittisk åttiotalsdeckare från 2008.