Preview Mode Links will not work in preview mode

Nätrullarna

Apr 26, 2023

I det här avsnittet pratar Daniel och Johan om glamrockrullen "Moonage daydream", Brett Morgens dokumentär om David Bowie. Dessutom tipsas det om vampyrfilm från 1980-talet och något mer dagsaktuellt i Star Trek-serien.


Mar 13, 2023

I det här avsnittet pratar Daniel och Johan om Charlotte Wells debutfilm, dramat "Aftersun". Dessutom tipsas det om tennis och platser att besöka.


Feb 4, 2023

I det första avsnittet från 2023 pratar Johan och Daniel om den romantiska mysteriethrillern "Decision to leave" av Park Chan-wook. Dessutom tipsas det om reaktionsfilmer och en ny svensk tv-serie som splittrar befolkningen


Dec 22, 2022

I årets sista avsnitt pratar Daniel och Johan om Sveriges Oscarsbidrag 2023 "Boy from heaven" av Tarik Saleh. Dessutom tipsas det om två sproilans nya irländska filmer och om en blå badfilm från förr.


Nov 23, 2022

I det här avsnittet pratar Johan och Daniel om biopicparodin "Weird: The Al Yankovic Story" av Eric Appel. Dessutom tipsas det om ett underligt tv-serie-avsnitt och en kreativ Netflix-serie om ett i vissa kretsar kontroversiellt ämne.